Σχετικά με τη MOTOTREND
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ MOTOTREND

Η MOTO TREND SA είναι μια δυναμική εταιρεία με πολυετή παρουσία και εμπειρία στην αγορά μοτοσυκλετών. Δημιουργήθηκε το 1997 από ανθρώπους που ήδη δραστηριοποιούνταν στο χώρο του δίκυκλου για περισσότερα από 30 χρόνια. Διαθέτοντας ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες οχήματα καθώς και πλήθος αξεσουάρ και προϊόντα συντήρησης μοτοσυκλετών, τοποθετώντας τις μάρκες που αντιπροσωπεύει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων.
Η προσήλωση στις αρχές των κατασκευαστριών εταιρειών, καθώς και η πελατοκεντρική φιλοσοφία που έχει αναπτύξει, στοχεύουν στην ικανοποίηση όλων εκείνων που επιλέγουν ένα όχημα από τις μάρκες που αντιπροσωπεύει είτε είναι ιδιώτες είτε επαγγελματίες.

Ίδρυση MOTO TREND SA με ανάληψη της αποκλειστικής διανομής της Kymco στην Ελλάδα

1997

Ανάληψη της αποκλειστικής διανομής της Kymco σε Μάλτα και Βόρεια Μακεδονία

2006

Έναρξη συνεργασίας διανομής των λιπαντικών και προϊόντων φροντίδας μοτοσυκλέτας Fuchs Silkolene

2009

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής διανομής των προϊόντων Kymco Healthcare στην Ελλάδα

2010

Ανάληψη της διανομής των προϊόντων Gemini Motors .

2015

Ανάληψη της αποκλειστικής διανομής των μοτοσυκλετών Voge στην Ελλάδα

2020

Αποστολή
ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το πάθος μας είναι αυτό που μας οδηγεί στο να προσφέρουμε συνεχώς νέες εμπειρίες στην καθημερινή, και όχι μόνο, μετακίνηση, εντός κι εκτός πόλης. Σκοπός μας είναι το όνομα MOTO TREND να αποτελεί εγγύηση και να εμπνέει σιγουριά σε κάθε καταναλωτή, για κάθε brand που εισάγουμε και επιλέγει για τις διαδρομές του. Γι’ αυτό, προσπαθούμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα όσα υποσχόμαστε, όσον αφορά στην ποιοτική εξυπηρέτηση πριν και μετά την αγορά. Αναζητώντας στην παγκόσμια αγορά νέες τάσεις, νέες ακόμα πιο «έξυπνες» τεχνολογίες, αλλά και τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε πάντα τα πιο ποιοτικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται από καινοτομίες και ασφάλεια, με σκοπό όχι μόνο να ανταποκριθούμε, αλλά να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία. Άλλωστε για όλους εμάς, η μετακίνηση σε δύο τροχούς δεν είναι μια απλή διαδικασία. Γι’ αυτό προσπαθούμε να δημιουργούμε συναρπαστικά συναισθήματα και εμπειρίες που μόνο όταν βρεθείς μόνος σου με το δρόμο, μπορείς να νιώσεις.